ProjectenTechnologiepromotie

ENERWIZE

Geef jij les aan VMBO 2 en is je klas toe aan een inspirerend programma over technologie? Doe dan mee aan ENERWIZE!
Twee uur pure techniekinspiratie tussen de technische bedrijven en studenten van het Da Vinci College. Verspreid over verschillende Xperiences gaat de groep aan de slag met de energietransitie, robots, installatiewerk, 3D ontwerpen en duurzaamheid en werken de leerlingen met materialen en technieken die gebruikt worden door studenten van het MBO en HBO.

ENERWIZE wordt georganiseerd in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht: Een hybride leeromgeving waar onderwijs en bedrijfsleven samenwerken aan de technologie van de toekomst.

Om niet alleen de leerlingen te inspireren en te enthousiasmeren bieden we ook docententrainingen aan. Samen met collega’s onderzoeken we manieren om wetenschap en techniek toe te passen binnen de eigen lessen en ontdekken we wat de meerwaarde hiervan is.

Wil jij met jouw klas langskomen? Neem dan contact met ons op.

De voorbereidingen voor ENERWIZE 2020/2021 zijn in volle gang. Houd de website en onze nieuwsbrief in de gaten! Zodra de inschrijving open gaat communiceren we dat via deze kanalen.

 

ENERWIZE 2019/2020 werd mogelijk gemaakt door:
Toptechniek in bedrijf (TiB)
De Duurzaamheidsfabriek
Makeblock

Het LeXlab coördineert ENERWIZE.
Voor vragen neem dan contact op met Tim Veldhuis – tim@lexlab.nl.

Te laat met inschrijven of wil je op een andere manier aan de slag met technologie in de klas? Het LeXlab heeft allerlei workshops en trainingen in het aanbod, stuur voor meer informatie een mailtje, dan kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen.