ProjectenTechnologie Promotie

TechniekDock

Geef jij les aan groep 7 en is je klas toe aan een inspirerend programma over technologie? Kom dan op bezoek in de Duurzaamheidsfabriek voor TechniekDock. Vanaf vandaag, maandag 15 april is het weer mogelijk om in te schrijven!

Ondertussen is TechniekDock een begrip in de regio. Daarom zijn we ook heel blij dat we dit jaar weer mogen starten met de zevende editie van dit techniekevenement!

Ken je TechniekDock niet? TechniekDock is een techniekroute door de Duurzaamheidsfabriek voor leerlingen uit groepen 7 van basisscholen uit de Drechtsteden. Tijdens deze techniekroute ervaren de kinderen zelf de wereld van techniek door verschillende doe-activiteiten, zogenaamde Xperiences. Op deze manier maken zij op een laagdrempelige, inspirerende manier kennis met maritieme-, energie- en productietechniek.

Het Regionaal Programma Arbeidsmarktbeleid Drechtsteden, de Duurzaamheidsfabriek en het LeXlab stellen 50 plekken beschikbaar voor scholen uit de Drechtsteden om kosteloos mee te doen aan TechniekDock. Schrijf je dus snel in, want de plekken zijn snel bezet!

Benieuwd? Bekijk hier de aftermovie van TechniekDock 2018

Wil jij met jouw klas langskomen? Schrijf je in via deze link.

Let op: TechniekDock is alleen gratis toegankelijk voor de groepen 7 van basisscholen uit de Drechtsteden.

Spelregels:
– Afmelden kan tot twee weken voor aanvang van het afgesproken tijdstip. In het geval de school zonder geldige reden niet komt opdagen is de organisatie genoodzaakt kosten in rekening te brengen.
– De maximale groepsgrootte is 30 personen. Is je klas groter, dan vragen wij je te splitsen en in twee groepen deel te nemen.
– Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. In deze mail vind je ook alle overige informatie.
– We moedigen klassen aan op de fiets te komen, maar uiteraard zijn jullie ook vrij om met eigen, georganiseerd vervoer te komen.
– Let op: Markeer onze nieuwsbrief en mails vanuit het LeXlab als ‘gewenst’ zodat je niks mist.

TechniekDock 2019 wordt mogelijk gemaakt door:
Regionaal Programma Arbeidsmarktbeleid Drechtsteden
De Duurzaamheidsfabriek
Da Vinci College
Duurzaamheidscentrum Weizigt

Het LeXlab coördineert TechniekDock 2019.
Voor vragen neem dan contact op met Tim Veldhuis – tim@lexlab.nl.

Toch te laat met inschrijven? Het LeXlab biedt het programma van TechniekDock ook aan naast deze 50 plekken. Wil je hier meer informatie over? Stuur dan een mailtje.