top of page

do 17 mrt

|

De Duurzaamheidsfabriek

Enerwize

Zelfvoorzienend zijn. Zelf zorgen voor dingen als warmte, voedsel en zuurstof. Zou jij het kunnen? Je ontdekt het bij het nieuwste programma van Enerwize! Zit jij in VMBO2? Meld je dan nu aan!

Project is geannuleerd
Andere projecten bekijken
Enerwize
Enerwize

Tijd & locatie

17 mrt 2022, 08:30 – 10:30

De Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50, 3312 KW Dordrecht, Nederland

Over

Zelfvoorzienend zijn. Zelf zorgen voor dingen als warmte, voedsel en zuurstof. Zou jij het kunnen? Afgesloten van de rest van de wereld of op een andere planeet... Wetenschappers en technici denken al lang na over deze uitdagingen van de toekomst. En jij nu ook! Want lukt het jou om de energietoevoer bij te houden met behulp van sensors? Je afval zó te verwerken dat je het opnieuw kan gebruiken? Je ontdekt het bij het nieuwste programma van Enerwize!

Zit jij in VMBO 2 en is je klas toe aan een inspirerend programma waar je vooral zélf aan de slag gaat? Doe dan mee aan het vernieuwde techniekprogramma van ENERWIZE! In groepen van drie wordt je uitgedaagd om met behulp van procestechniek het klimaat te beheersen, gereedschap te ontwikkelen door je eigen afval te recyclen én onbereikbare zones te ontdekken met behulp van robots. En dat allemaal tussen de studenten en bedrijven van de Duurzaamheidsfabriek.

Aanmelden

  • Enerwize - 1 klas

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page