top of page

vr 26 jul

|

De Wereldwijzer

VakantieLab (6 - 12 jaar) Slijm Festijn (op het plein)

Mag je ook geen slijm maken van je ouders? Kom dan bij ons langs! Op vrijdag gaan we op volle toeren aan de slag met de Slijmfabriek.

VakantieLab (6 - 12 jaar) Slijm Festijn (op het plein)
VakantieLab (6 - 12 jaar) Slijm Festijn (op het plein)

Tijd & locatie

15 andere datums

26 jul 2024, 09:30 – 12:30

De Wereldwijzer, Doelstraat 13, 3311 XD Dordrecht, Nederland

Over

Mag je ook geen slijm maken van je ouders? Kom dan bij ons langs! Op vrijdag gaan we op volle toeren aan de slag met de Slijmfabriek. We gaan stevig onderzoeken hoe slijm in elkaar zit en wat we er allemaal mee kunnen doen en we gaan natuurlijk ook zelf slijm maken! Daarna wordt je slijm op verschillende dingen getest: stuiterigheid, kleverigheid, rekbaarheid – er valt veel te ontdekken!

In de schoolvakanties organiseert het Lexlab VakantieLab! Met iedere dag workshops op het gebied van Technologie, Kunst, Cultuur of een mix hiervan. 

Elke dag staat in het teken van één of twee workshops, waarbij ontdekkend & onderzoeken spelen centraal staat. Wat we precies gaan doen, delen we op Facebook, Instagram en de eventpagina op de site. Maar je kan je natuurlijk ook laten verrassen ; ) Kom 1 dag of gezellig de hele week!

Het VakantieLab wordt georganiseerd in de volgende weken:

Dinsdag 20 februari t/m vrijdag 23 februari (Voorjaarsvakantie)

Dinsdag 30 april t/m vrijdag 3 mei(Meivakantie)

Dinsdag 23 juli t/m vrijdag 26 juli (Zomervakantie 1e week)

Dinsdag 13 augustus t/m vrijdag 16 augustus (Zomervakantie 2e week)

Dinsdag 29 oktober t/m vrijdag 1 november (Herfstvakantie)

Dinsdag 24 december t/m vrijdag 27 december (Kerstvakantie)

Het VakantieLab is gratis toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar, en wordt gefinancieerd vanuit de Wijkaanpak van Gemeente Dordrecht.

Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan snel aan! Gewoon langslopen kan ook; wie weet is er nog een plaatsje vrij ; )

Delen

bottom of page