top of page

Ons team

Nieuwsgierig, enthousiast en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Dát is het team van het Lexlab_. Een enthousiaste groep creatieve denkers, doeners en docenten die kinderen, jongeren en docenten inspireren met technische workshops, lessen en projecten.

Jolle Wieringa

Docent

Een workshop over 3D-printen, verhalend ontwerpen of slijm maken in de Slijmfabriek? Grote kans dat Jolle de workshop geeft! Ook kan je Jolle herkennen van De Redders van Dordt of van de gastlessen bij Bieb AanZet.

Mylène Meerman

Docent / Ontwikkeling / Communicatie

Een workshop verhalend ontwerpen, robots of slijm maken in de Slijmfabriek? Mylène ontwikkelt workshops en geeft ook les. Ook kun je Mylène herkennen van de Redders van Dordt.

Berend de Vries

Docent

Een workshop over M-bots, augmented reality lassen en lasersnijden? Berend maakt je graag wegwijs in het Lexlab in de Duurzaamheidsfabriek. Ook kun je hem herkennen van project Stormstad of De Redders van Dordt.

ballongezichtje.jpg

Liam Seesink

Docent/Ontwikkeling

Liam werkt als ontwerper vaak mee aan de ontwikkeling van projecten. van het Lexlab. Bij de workshops 3D-printen, lasersnijden en de slijmfabriek maakt hij graag een uitzondering en staat hij graag voor de klas.

Sam van der Hum

Docent

Een workshop over robots, 3D-printen of de flesraket? Sam legt je graag uit hoe alles precies werkt! Ook kan je Sam herkennen van verschillende docententrainingen en De Redders van Dordt.

Yvo van der Vat

Workshopleider

Yvo is maker, bedenker, bouwer en meer! Bij het Lexlab_ helpt hij kinderen en jongeren graag bij het ontdekkend leren. Heb je iets nog nooit gedaan? Top! Yvo legt de basis uit en daagt je daarna uit om zelf op onderzoek te gaan.

WhatsApp Image 2022-06-28 at 1.44.40 PM.jpeg
210618 REDDERS_WDS_4792_edited.jpg

Callum Spaans

Workshopleider

Een evenement of groot project? Dan is Callum er vaak bij! Je kunt hem herkennen van events als Game On, Wantijpop en Dordt in Stoom! Ook kun je hem en zijn scoutingskills tegenkomen als trainer bij De Redders van Dordt.

WhatsApp Image 2022-07-12 at 2.54_edited.jpg

Lars van Stam

Workshopleider

Lars geeft graag techniekworkshops aan jongeren én de allerkleinsten. Van robotica tot recycling en van watermanagement tot hydroponische tuinbouw.

Liesbeth Sebes

Workshopleider

Liesbeth is gepensioneerd en heeft ontzettend veel ervaring met kunst en techniek! Na jaren werkzaam te zijn geweest als docente, geeft ze nu les bij verschillende workshops en lessen van het Lexlab. 

ballongezichtje.jpg

Jan van Efferen

Vrijwilliger

Altijd bereid om een handje te komen helpen; dat is onze vrijwilliger Jan! Hoe technischer de workshop, hoe leuker hij het vindt. Je komt hem vooral tegen bij projecten als Stormstad, de Timmerfabriek en Enerwize.

ballongezichtje.jpg
ballongezichtje.jpg

Kasper Sieuwerts

Administratie / Financiën

Bij elke workshop of les zorgt Kasper ervoor dat de administratie klopt. Ook is hij verantwoordelijk voor het versturen en betalen van de facturen.

WhatsApp Image 2022-02-03 at 15.03_edited.jpg

Rosalie de Paepe

Planning / Organisatie / Back-office

Bij alle projecten en lessen zorgt Rosalie ervoor dat alles goed wordt geregeld en dat er kan worden ingeschreven. Zo weet iedereen precies waar de toffe lessen plaatsvinden!

Wouter Sieuwerts

Ontwikkeling / Projectleiding

Bijna alle workshops, lessen en projecten die het Lexlab uitvoert, worden bedacht door Wouter. Ook zorgt hij voor de samenwerkingen met scholen en bedrijven uit de regio.

opbouw ik hoor erbij Wouter Sieuwerts.jpg

Jij?!

Het Lexlab is op zoek naar enthousiaste en inspirerende docenten. Ook bij interesse in andere functies horen we je graag! Stuur een mailtje via info@lexlab.nl en we laten snel van ons horen!

ballongezichtje.jpg
bottom of page