Ons team

Nieuwsgierig, enthousiast en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Dát is het team van het Lexlab_. Een enthousiaste groep creatieve denkers, doeners en docenten die kinderen, jongeren en docenten inspireren met technische workshops, lessen en projecten.

Jolle Wieringa

Docent

Een workshop over 3D-printen, verhalend ontwerpen of slijm maken in de Slijmfabriek? Grote kans dat Jolle de workshop geeft! Ook kan je Jolle herkennen van De Redders van Dordt.

Mylène Meerman

Docent / Ontwikkeling / Communicatie

Een workshop over verhalend ontwerpen, robots of slijm maken in de Slijmfabriek? Mylène geeft verschillende workshops en helpt ze ontwikkelen. Ook kun je Mylène herkennen van de Redders van Dordt.

Berend de Vries

Docent

Een workshop over M-bots, augmented reality lassen en lasersnijden? Berend maakt je graag wegwijs in het LEXLAB_ in de Duurzaamheidsfabriek. Ook kun je hem herkennen van project Stormstad.

WhatsApp Image 2022-02-03 at 15.06.09.jpeg

Tim Keijzers

Docent/Ontwikkeling

Tim werkt als ontwerper vaak mee aan de ontwikkeling van projecten. van het LEXLAB_. Bij de workshops 3D-printen, lasersnijden en de slijmfabriek maakt hij graag een uitzondering en staat hij graag voor de klas.

Sam van der Hum

Docent

Een workshop over robots, 3D-printen of de flesraket? Sam legt je graag uit hoe alles precies werkt! Ook kan je Sam herkennen van verschillende docententrainingen en De Redders van Dordt.

Jan van Efferen

Vrijwilliger

Een extra paar ogen en handen. Dát is Jan. Vooral bij grote projecten als Enerwize, Techniekdock en Stormstad kan iedereen rekenen op zijn handige tips en trucs.

ballongezichtje.jpg
ballongezichtje.jpg

Kasper Sieuwerts

Administratie / Financiën

Bij elke workshop of les zorgt Kasper ervoor dat de administratie klopt. Ook is hij verantwoordelijk voor het versturen en betalen van de facturen.

WhatsApp Image 2022-02-03 at 15.03_edited.jpg

Rosalie de Paepe

Planning / Organisatie / Back-office

Bij alle projecten en lessen zorgt Rosalie ervoor dat alles goed wordt geregeld en dat er kan worden ingeschreven. Zo weet iedereen precies waar de toffe lessen plaatsvinden!

Wouter Sieuwerts

Ontwikkeling / Projectleiding

Alle gave workshops, lessen en projecten die het LEXLAB_ uitvoert, worden bedacht door Wouter. Ook zorgt hij voor de samenwerkingen met scholen en bedrijven uit de regio.

WhatsApp Image 2022-04-06 at 11.39.34.jpeg

Jij?!

Werken bij dé tech aanjager van de regio Drechtsteden? Leuk! Het LEXLAB_ is altijd op zoek naar enthousiaste en inspirerende docenten. Ook bij interesse in andere functies horen we je graag! Stuur een mailtje via info@lexlab.nl en we laten snel van ons horen!

ballongezichtje.jpg