top of page

Techniekdock

Inspirerende techniekroute door de Duurzaamheidsfabriek voor groep 7-leerlingen uit de Drechtsteden. Tijdens deze techniekroute ervaren leerlingen zelf de wereld van techniek door verschillende experiences. Op deze manier maken zij op een laagdrempelige, inspirerende manier kennis met maritieme-, energie- en productietechniek.

Meerdere datums
0 DAGEN TOT EVENEMENT
Waar
Duurzaamheidsfabriek,
Leerparkpromenade 50, 3312 KW Dordrecht, Nederland
Kijk op de pagina van Enerwize
Inschrijving gesloten

Meer informatie

TechniekDock is gebaseerd op het programma van Enerwize. Kijk op de pagina van Enerwize voor de inschrijfmogelijkheden.
 

In de vernieuwde editie van TechniekDock draait het allemaal om zelfvoorzienend zijn. Zelf zorgen voor dingen als warmte, voedsel en zuurstof. Zou jij het kunnen? Afgesloten van de rest van de wereld of op een andere planeet... Wetenschappers en technici denken al lang na over deze uitdagingen van de toekomst. En jij nu ook! Want lukt het jou om de energietoevoer bij te houden met behulp van sensors? Je afval zó te verwerken dat je het opnieuw kan gebruiken? Je ontdekt het bij het nieuwste programma van TechniekDock!

 

Geef jij les aan groep 7 en is je klas toe aan een inspirerend programma waar ze vooral zélf aan de slag gaan? Doe dan mee aan het vernieuwde techniekprogramma van TechniekDock! Verdeeld over drie groepen worden de leerlingen uitgedaagd om met behulp van procestechniek het klimaat te beheersen, gereedschap te ontwikkelen door je eigen afval te recyclen én onbereikbare zones te ontdekken met behulp van robots. En dat allemaal tussen de studenten en bedrijven van de Duurzaamheidsfabriek.

Duur: 2 uur
 

Deelname per klas: max. 30 leerlingen
 

Locatie: De Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50, 3312 KW, Dordrecht

Data: Zie de pagina van Enerwize voor de beschikbare data..


Kosten: €550 per klas.

Praktisch

180702_TechniekDock_WH ambacht_8_edited.jpg
180705_Ds.J.Beukelmanschool Alblasserdam_TechniekDock (1).jpg
TechniekDock17_04.JPG
bottom of page