Verhalend Ontwerpen

Een interactief voorleesverhaal als voorbereiding op een techniekles over drijven en zinken. Na het verhaal over bever en zijn vlot worden alle technieken besproken die aan bod zijn gekomen. Daarna worden deze nagebouwd om ze vervolgens uitgebreid te testen.

Wanneer
Bij het Bieblab + op aanvraag.
Waar
Bij het Bieblab; meerdere locaties.
Komt u?
IMG_8139.JPG

Meer informatie

Interesse in de workshop? Je vindt deze doorlopend bij het Bieblab van Bibliotheek Aanzet. Klik hier voor de agenda. Ook is het mogelijk deze workshop zelf te boeken. Stuur hiervoor een mail naar info@lexlab.nl.

De workshop Verhalend Ontwerpen is er speciaal voor de allerkleinsten. Je bent tenslotte nooit te jong bent om met techniek aan de slag te gaan!

De 1 uur durende workshop start met een interactief voorleesverhaal over een Bever en zijn vlot. Tijdens en na het verhaal wordt samen bedacht hoe het kan dat Bever zijn vlot blijft drijven en welke vormen van techniek hierbij komen kijken.

Voor het tweede deel van de workshop worden deze technieken in de praktijk gebracht door het zelf uit te proberen. Met duplo worden verschillende vlotten gebouwd én getest in de grote waterbak. 

Als afsluiting kleuren de kinderen een kleurplaat van Bever en zijn vrienden, en maakt de workshopdocent de vloer droog ; )

Doelgroep: 4 - 8 jaar
 

Duur: 1 uur
 

Max. aantal deelnemers: 10
 

Kosten: vanaf €185,-. Stuur een mail naar info@lexlab.nl voor de mogelijkheden en een passende offerte.

Goed om te weten:

Voor deze workshop zijn een watertappunt en een waterbestendige vloer nodig.

Praktisch

IMG_8140.JPG
f58fe2ac-2be0-497e-9fab-4dade1d43e96.jpg
IMG_8139.JPG
734e4cf6-9c24-4b72-9ea9-f51b56da166b_edited.jpg